Rezervacija

dental.anja@gmail.com     +385 51 624 145

Dental Anja ugovor sa HZZO-m

Dental Anja ugovor sa HZZO-m

Koje sve dentalne usluge pokriva HZZO ? 
Je li Hrvatska u samom vrhu zemalja EU po pravima pacijenata dentalne medicine za usluge koje pokriva Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje?
Boli vas zub, a nemate dopunsko zdravstveno osiguranje. Ne bojte se. Slobodno pokucajte na vrata stomatološke ordinacije. Sjedanje u zubarski stolac, u tom će vas slučaju, koštati 10 kuna participacije.

Odrasloj osobi pokriva se liječenje i vađenje zuba, ali i teži zahvati, kao i liječenje parodontoze. Također, dva puta godišnje možete očistiti kamenac, ali i napraviti protetske radove od krunica, djelomičnih i totalnih zubnih proteza, što ovisi o dobi i utvrđenim standardima.
Želite li, pak, nešto blistaviji osmijeh, morat ćete izdvojiti novac, primjerice za kompozitni ispun zuba od trojke pa nadalje prema cjeniku Hrvatske komore dentalne medicine. Ova se usluga, naime, ne smatra standardnom, pa ni ne ulazi u hrvatsku košaricu osnovnih dentalnih usluga.

HZZO će u cijelosti pokriti troškove kompozitnih, popularno zvanih bijelih ispuna za jedinicu, dvojku i trojku tj. do prvog pretkutnjaka “četvorke” u gornjoj i donjoj čeljusti, a ostalih zubi amalgamskim ispunima. Ne morate se brinuti. Ako vas još koji puta kroz godinu zaboli zub, liječenje i plombiranje nije limitirano.

Djeca, pak, ne moraju brinuti. Do njihove punoljetnosti, odnosno 18-te godine, HZZO im pokriva trošak aparatića za zube, ali i kompozitnih ispuna za sve zube.

Dental Anja Rijeka Fiume HZZO

Takav je opseg usluga zaokružen već mnogo godina i nije se mijenjao. Stoga, što čekate, ako još niste, krenite u stomatološku ordinaciju.

Naš posao je naše zadovoljstvo, a Vaše zadovoljstvo je naš cilj!

Fleksibilno zakazivanje termina

Dental Anja svojim pacijentima pruža mogućnost zakazivanja termina po dogovoru za sve one koji nisu u mogućnosti dogovoriti redovni termin.

Bezbolni tretmani

Strah je negativan osjećaj, urođena genetski programirana reakcija na prijeteći ili bolan stimulus i može biti toliko izražen da zbog njega odustajemo od posjete stomatologu. Kako bismo pacijentu omogućili potpuno bezbolan tretman bez straha i u opuštenom okruženju, u Dental Anja ordinaciji koristimo lokalnu anesteziju koja nema izraženije negativne popratne efekte.

Prva posjeta

Prilikom prve posjete, uz besplatan pregled svaki pacijent dobiva i besplatnu ponudu – plan tretmana/zahvata u pisanom obliku.