Rezervacija

dental.anja@gmail.com     +385 51 624 145

O nama

O nama

Mr. sc. Anja Prijić Šušnjar, dr. dent. med. osnovala je ordinaciju te od 01.09.2015. godine te djeluje kao dio Maxima – Dent tima.

Mr. sc. Anja Prijić Šušnjar, dr. dent. med. rođena u Rijeci 28.8.1977.
Nakon završene Opće gimnazije Andrija Mohorovičić upisuje Stomatološki studij pri Medicinskom fakultetu u Rijeci čime stiče zvanje Doktor dentalne medicine.

Pripravnički staž obavila je u trajanju od godine dana u stomatološkoj ordinaciji dr.Ines Mazzarolli u Rijeci, sa kojim paralelno upisuje postdiplomski studij na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Magistarsku titulu stiče obranom Magistarskog rada pod imenom OHIP index kod pacijenata s implantatima i različitim vrstama suprastruktura, pod mentorstvom profesorice Asje Čelebić.

Nakon završenog pripravničkog staža zapošljava se u Poliklinici Rident u Rijeci gdje radi od 08.12.2005 – 20.03. 2011. godine.

Nakon tog razdoblja zapošljava se u Poliklinici Sušak gdje radi od 01.04.2011- 06.09.2011. nakon čega se zapošljava u Poliklinici Smile gdje radi u periodu od 06.09.2011- 31.08.2015. godine.

Educira se na raznim tečajevima u Hrvatskoj i inozemstvu te radi kompletnu stomatologiju gdje posebnu pažnju posvećuje estetskoj stomatologiji, implantoprotetici te dermalnim filerima.

 

Darujemo Vam prvi pregled, plan terapije i predračun.

Vaš osmijeh je naše zadovoljstvo!

 

 

 Anja Prijic Susnjar Magisterij Implantologija

Naš posao je naše zadovoljstvo, a Vaše zadovoljstvo je naš cilj!

Fleksibilno zakazivanje termina

Dental Anja svojim pacijentima pruža mogućnost zakazivanja termina po dogovoru za sve one koji nisu u mogućnosti dogovoriti redovni termin.

Bezbolni tretmani

Strah je negativan osjećaj, urođena genetski programirana reakcija na prijeteći ili bolan stimulus i može biti toliko izražen da zbog njega odustajemo od posjete stomatologu. Kako bismo pacijentu omogućili potpuno bezbolan tretman bez straha i u opuštenom okruženju, u Dental Anja ordinaciji koristimo lokalnu anesteziju koja nema izraženije negativne popratne efekte.

Prva posjeta

Prilikom prve posjete, uz besplatan pregled svaki pacijent dobiva i besplatnu ponudu – plan tretmana/zahvata u pisanom obliku.