Rezervacija

dental.anja@gmail.com     +385 51 624 145

dr.med.dent. Martina Bratus

Martina Bratus dentalna asistentica Kastav Maja Rijeka Fiume

dr.dent.med. Martina Bratus.

Rođena 3.10.1990. u Rijeci. 2009. godine završava jezični smjer Prve riječke hrvatske gimnazije i upisuje studij Dentalne medicine na Medicinskom fakultetu u Rijeci koji završava u rujnu 2014. godine.

Nakon obavljenog pripravničkog staža u Dentalnoj medicini Orto-nova, zapošljava se kao stručna zamjena u Ordinaciji dentalne medicine Sanja Juričić, a nakon toga radi u Kalmar Implant Dentistry d.o.o.

Govori engleski i talijanski jezik, te se putem tečajeva i kongresa usavršava u različitim poljima dentalne medicine.

Naš posao je naše zadovoljstvo, a Vaše zadovoljstvo je naš cilj!

Fleksibilno zakazivanje termina

Dental Anja svojim pacijentima pruža mogućnost zakazivanja termina po dogovoru za sve one koji nisu u mogućnosti dogovoriti redovni termin.

Bezbolni tretmani

Strah je negativan osjećaj, urođena genetski programirana reakcija na prijeteći ili bolan stimulus i može biti toliko izražen da zbog njega odustajemo od posjete stomatologu. Kako bismo pacijentu omogućili potpuno bezbolan tretman bez straha i u opuštenom okruženju, u Dental Anja ordinaciji koristimo lokalnu anesteziju koja nema izraženije negativne popratne efekte.

Prva posjeta

Prilikom prve posjete, uz besplatan pregled svaki pacijent dobiva i besplatnu ponudu – plan tretmana/zahvata u pisanom obliku.